خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه نظریه های شرطی سازی پاولف و اسکینر و ثرندایک در تئاتر با فرمت docx در قالب 11 صفحه ورد
تعداد صفحات | 11 |
حجم | 22/711 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
پاولف در آزمایشاتش پودر گوشت در دهان سگ می ریخت و این کار باعث ترشح بزاق در سگ می شد . پاولف متوجه شد پودر گوشت تنها محرکی نبود که موجب ترشح بزاق سگ می شد. سگ در پاسخ به دیگر محرکهای متداعی شده با غذا مثل رویت ظرف غذا، رویت شخصی که برایش غذا می آورد و صدای بسته شدن در اتاق هنگام آورده شدن غذا نیز بزاق ترشح می کرد. پاولف متوجه شد تداعی این منظره ها و صداها با غذا در سگ نوع مهمی از یادگیری است که بعدا شرطی شدن کلاسیک نامیده شد.(همان) محرک غیر شرطی محرکی است که بدون نیاز به یادگیری قبلی، پاسخ تولید می کند. غذا در آزمایشات پاولف ، محرک غیرشرطی بود.
فهرست مطالب
2-6- نظریه های شرطی سازی پاولف،اسکینر و ثرندایک 92
2-6-1 شرطی شدن کلاسیک چسیت؟ 92
2-6-2- شرطی شدن در سطح بالاتر 93
2-6-3-تعمیم و تمیز محرک 94
2-6-4-خاموشی و برگشت خود به خودی 94
2-6-5-شرطی شدن کلاسیک انسانها : 95
2-6-6-انتقادات از نظریه ثرندایک: 98
2-7-نظریه شرطی سازی کنشگر اسکینر 98
2-7-1-رفتار پاسخ گر و رفتار کنشگر 98
2-7-2-تقویت کننده های مثبت و منفی : 100
منابع