خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری انرژی و تقسیم بندی انواع آن با فرمت docx در قالب 35 صفحه ورد
تعداد صفحات | 35 |
حجم | 1225/191 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
از جمله منابع تجدیدپذیر انرژی که امروزه بسیار مورد توجه کشورهای اروپایی و آمریکایی قرار گرفته است، سوخت های زیستی (Biofuels) می باشند. این نوع سوختها از جنبه های تجزیه پذیری، جایگزینی سریع مواد اولیه و سازگاری های زیست محیطی از اهمیت بسزایی برخوردار می باشند. توجه به سوختهای زیستی از اواخر دهه 70 و اوایل دهه 80 میلادی در آمریکا و اروپا آغاز شده و روز به روز بر اهمیت آن افزوده می گردد، به طوریکه کشورهای اروپایی تا سال 2010 میلادی حدود 10 درصد از سوخت موردنیاز خود در حمل و نقل جاده ای را توسط سوختهای زیستی جایگزین نموده اند. یکی از پیش بینی های خوش بینانه بیان می دارد که تا سال 2050 میلادی نیمی از تقاضای انرژی کشورهای توسعه یافته بوسیله سوختهای زیستی تامین خواهد شد که این امر لزوم توجه به سوختهای زیستی برای کشورهای در حال توسعه را نیز نشان می دهد.
فهرست مطالب
2-1- تقسیم بندی انواع منابع انرژی
2-2- سوختهای زیستی (BIO-FUELS) و مزایای استفاده از آن
2-3- وضعیت تولید سوختهای زیستی در ایران
2-4- پروسه تولید مورد استفاده در این طرح
2-4-1- تولید اتانول از Biomass
2-4-2- تولید اتانول از باگاس
2-5- خواص اتانول
2-6- انواع اتانول (الکل اتیلیک)
2-7- کاربرد اتانول (الکل اتیلیک)
2-8- روند تغییرات تولید اتانول در دنیا
2-9- کالای جایگزین
2-10- اتانول به عنوان سوخت
2-11- مزایای زیست محیطی اتانول
2-12- محصولات جنبی ناشی از تولید اتانول
2-13- مزایای افزودن 10% اتانول به بنزین
2-14- مزایای مهم اتانول در مقایسه با MTBE
2-15- بازار جهانی اتانول
2-16- تولیدکنندگان عمده اتانول
2-17- جایگزینی اتانول با MTBE در بنزین
2-18- بررسی ظرفیت تولید اتانول در کشور
2-19- بررسی میزان واردات اتانول به کشور
2-20- معرفی مکان پروژه (کشت و صنعت هفت تپه خوزستان)
2-21- ویژگیهای استان خوزستان
2-21-1- آبهای خوزستان
2-21-2- آب و هوا
2-21-3 - وضعیت بارندگی
2-21-4 مدت روشنایی و انرژی خورشیدی
2-22- گیاه نیشکر
2-23- وضعیت تولید نیشکر در ایران
2-24- مزیتهای نسبی هفت تپه خوزستان
2-25- کشت و صنعت هفت تپه خوزستان
2-25-1 تاریخچه تأسیس کارخانه
2-25-2- کشت و برداشت نیشکر در هفت تپه
2-25-3-تولید نیشکر در کارخانه
2-25-4- فرآوردههای جانبی تولید شکر
منابع