خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه دیابت و علائم آن با فرمت docx در قالب 45 صفحه ورد
تعداد صفحات | 45 |
حجم | 62/946 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
بدن انسان را مثل یک ماشین فرض کنید؛ روشن است که بدن ما مانند هر ماشین دیگری برای انجام کار نیازمند مصرف انرژی است. سه منبع تأمین انرژی در غذا شامل قندها و نشاستهها (کربوهیدرات)، روغنها و چربیها و پروتئینها (گوشت، ماهی و ...) میباشند. این مواد در نهایت برای تولید انرژی شکسته میشوند و یا پس از تجزیه (برخی به شکل قند گلوکز) تبدیل به مواد ذخیرهای در کبد میشوند تا بعداً برای تولید انرژی در بدن استفاده شوند. رایجترین سوختی که در اختیار تمام سلولهای بدن قرار میگیرد، کربوهیدراتی به نام گلوکز است. گلوکز قند سادهای است که به راحتی به مصرف سلولهای بدن میرسد.
فهرست مطالب
دیابت
تاریخچه دیابت
انسولین چگونه در بدن عمل میکند؟
چرا قند خون باید تنظیم شود؟
مفهوم دیابت
انواع دیابت
عوامل خطر و غربالگری دیابت
عوامل خطر دیابت نوع 1
عوامل خطر دیابت نوع 2
علائم دیابت
معیارهای تشخیص دیابت
عوارض بیماری دیابت
عوارض حاد (زودرس) دیابت
عوارض مزمن (دیررس) دیابت
زخمهای دیابت
ورزش و دیابت
رژیم غذایی و دیابت
درمان دیابت
عوارض چشمی بیماری دیابت
آسیبهای شبکیه چشم (رتینوپاتی)
بیماریهای چشم دیابتی (رتینوپاتی)
درمان رتینوپاتی دیابتی
منابع