خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه دفن زباله و عوارض آن با فرمت docx در قالب 20 صفحه ورد
تعداد صفحات | 20 |
حجم | 32/879 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
به قسمت فساد پذیر زباله که معمولاً از زایدات گیاهی، تهیه و طبخ و یا انبار کردن مواد غذایی بدست می آید، اطلاق می شود. کمیت پسماند های غذایی در طول سال متغیر بوده و در ماه های تابستان، که مصرف میوه و سبزی بیشتر است، به حداکثر می رسد پسمانده های غذایی مهمترین قسمت زباله است، چرا که از یک سر به دلیل تخمیر و فساد سریع، بوهای نامطبوع تولید کرده و محل مناسبی برای رشد و تکثیر مگس و سایر حشرات و جوندگان است و از سوی دیگر به دلیل قابلیت تهیه کود از آن (کمپوست) حائز اهمیت است. قابل ذکر است که میزان پسمانده های فساد پذیر در زباله های شهری ایران بین 35 تا 76 درصد گزارش شده است (مدیریت خدمات شهری، 1385 : 50)
فهرست مطالب
2-1 پیشینه تحقیق 16
2-2 برنامه ریزی 17
2-2-1 برنامه ریزی ناحیه ای 17
2-3 شهر 17
2-4 مواد زاید جامد شهری 18
2-4-1 زباله شهری 18
2-5 منابع تولید مواد زاید جامد شهری 19
2-5-1 منابع تولید و انواع مواد زاید جامد موجود در آن 20
2-5-2 عوامل موثر در میزان تولید زباله 21
2-5-3 خطرات بهداشتی مواد زاید جامد شهری 22
2-5-4 عوارض تولید و دفن زباله 23
2-5-5 ترکیبات مواد زاید جامد شهری 23
2-5-6 روشهای دفن مواد زاید جامد شهری 24
2-6 سیر تحولات مواد زاید جامد شهری در جهان 24
2-7 سیر تحولات مواد زاید جامد شهری در ایران 26
2-8 ساماندهی 29
2-8-1 سیستم ساماندهی زباله در ایران
منابع