خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه تغذیه و ورزش با فرمت docx در قالب 47 صفحه ورد
تعداد صفحات | 47 |
حجم | 138/939 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
توصیه شده است چند ساعت قبل از مسابقه، به منظور جلوگیری از نتایج منفی هیپوگلیسمی (کاهش قند خون) از مصرف کربوهیدرات اجتناب شود. مصرف کربوهیدرات 30 تا 120 دقیقه قبل از تمرین، سطح گلوکز پلاسما و انسولین را افزایش میدهد، و این کار موجب تحریک مصرف گلوکز و مانع حرکت و اکسیداسیون چربی هنگام تمرین میشود. بعد از ناشتا، 45 تا 60 دقیقه قبل از یک دوره تمرین شدید، دریافت کربوهیدرات میتواند منجر به کاهش سریع غلظت گلوکز خون پس از شروع تمرین می شود. و این حالت هنگام تمرینات شدید، منجر به هیپوگلیسمی (کاهش قند خون) و کاهش عملکرد میگردد. گرچه درحالی که در حالت غیر ناشتا و همان حالتی که اغلب ورزشکاران وارد مسابقه میشوند آزمایش شدند و آثار زیانآوری از مصرف کربوهیدرات قبل از تمرین گزارش نشد، ولی این مطالعات با آزمودنیهایی انجام شد که انواع مختلفی از وعدههای کربوهیدراتی دریافت کرده بودند. در مجموع، با توجه به اختلاف فردی زیاد بین افراد، اغلب این امکان وجود دارد که افراد خاصی نسبت به اثر ورزش روی نتایج منفی هیپوگلیسمی بعد از مصرف مواد غذایی جامد یا مایع غنی از کربوهیدرات مستعد باشند. (امین پور ، 1384)
فهرست مطالب
2-1-2-1 تغذیه قبل از ورزش 17
2-1-2-2راهنماییهای تغذیهای قبل از مسابقه 17
2-1-3 تغذیه هنگام ورزش 18
2-1-4 اثر تغذیه بر ذخیره گلیکوژن عضله 19
2-1-4-1 افزایش ذخیره گلیکوژن 20
2-1-4-2بارگیری گلیکوژن - نشاستهی حیوانی 20
2-1-5 تغذیه بعد از ورزش 22
2-1-6 پیشرفت در آموزشهای تغذیهای 24
2-1-7 ضرورت نوشیدن مایعات هنگام ورزش 25
2-1-7-1 زمان بندی مصرف مایعات 25
2-1-7-2 ترکیب مطلوب یک نوشیدنی ورزشی 26
2-1-7-3 نوشیدنیهای ورزشی 26
2-1-8 اسمولالیته 27
2-1-9 کربوهیدراتها 30
2-1-9-1 کربوهیدرات مورد نیاز 32
2-1-9-2 فرایند هضم کربوهیدراتها 33
2-1-9-3 جذب و انتقال کربوهیدراتها 33
2-1-9-4 متابولیسم کربوهیدرات 34
2-1-9-5 ذخیره کربوهیدراتها 34
2-1-9-6 اختلالات متابولیک حاصل از مصرف کربوهیدراتها 35
2-1-9-7 فرایند کربوهیدراتها در ورزش 37
2-1-9 -8 تاثیر مصرف کربوهیدرات بر فعالیت بدنی 38
2-1-9-11 تاثیر زمان مصرف کربوهیدرات بر فعالیت بدنی 38
2-1-9- 12 تاثیر میزان مصرف کربوهیدرات بر فعالیت بدنی 39
2-1-9-13 ضرورت مصرف کربوهیدرات قبل از فعالیت بدنی 39
2-1-9-14 اهمیت نوع کربوهیدرات 40
2-1-10 ساکاریدها و انواع آن 40
2-1-10-1 فروکتوز 41
2-1-10-2 گالاکتوز 41
2-1-10-3 گلوکز 41
2-1-11 کلیاتی در مورد فراهم آوری، جذب و مصرف گلوکز 42
2-1-12 دی ساکاریدها (قندهای دو گانه ) 43
2-1-13 پلی ساکاریدها (قندهای چندگانه یا مرکب) 45
2-1-13-1 نشاسته 45
2-1-13-2 گلیکوژن 46
2-1-13-3 دکسترین 46
2-1-13-4 سلولز 46
2-1-14 کربوهیدراتهای مرکب 47
2-1-16 منابع انرژی برای تمرین 48
2-1-17 منابع سوختی در خلال ورزش 48
2-1-18 مصرف مکمل کربوهیدرات در خلال ورزش 50
2-1-19 تنظیم سوخت و ساز کربوهیدراتها در خلال ورزش 51
2-1-19-1 تولید گلوکز کبدی 51
2-1-19-2 انتقال گلوکز عضله اسلکتی 52
2-1-19-3 انتقال گلوکز وابسته به انسولین 53
2-1-20 اثر مصرف کربوهیدراتها در حین ورزش بر سلولهای ایمنی 54
2-1-21 تمرینات ورزشی و حساسیت به انسولین 56
2-1-22 عملکرد قبلی عروقی و سازگاری با فعالیت ورزشی 57
منابع