خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه چاقی و عوارض آن با فرمت docx در قالب 69 صفحه ورد
تعداد صفحات | 69 |
حجم | 144/0 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
چاقی وضعیتی است که در آن ذخایر چربی در بدن افزایش یافته و به حدی می رسد که به سلامت فرد آسیب می رساند. محدوده چاقی مطلوب با طیف شاخص توده بدن بین 5/18 تا 25 است و بین 25 تا 30 اضافه چاقی و بالای 30 چاقی محسوب می شود. میزان مرگ و میر در فاصله 25 تا30 افزایش یافته و در بالای 30 به سرعت صعود می کند (29).
فهرست مطالب
چاقی و بیماریزایی 14
چاقی و حساسیت به انسولین 14
چاقی و بیماری عروق کرونر قلب 14
چاقی و سرطان 15
چاقی و استئوآرتریت 15
چاقی و تعادل انرژی 15
اتیولوژی چاقی 16
تأثیر سن بر چاقی 16
سبک زندگی 18
عوارض چاقی 21
ترمودینامیک چاقی و از دست دادن چاقی 24
عدم تحرک بعنوان دلیل برای چاقی 26
تعادل درشت مغذی های رژیم 26
کاهش مطلوب چاقی 26
اثرات ورزش بر کاهش چاقی 27
روش های مرسوم کاهش چاقی در افراد چاق 27
منشأ لیپوپروتئین های خون و طبقه بندی آنها 30
طبقه بندی لیپوپروتئین ها 31
شیلومیکرون ها 31
لیپوپروتئین با دانسیته بسیار پایین(VLDL) 31
لیپوپروتئین با دانسیته پایین(LDL) 31
لیپوپروتئین دارای دانسیته متوسط (IDL) 32
لیپوپروتئین با دانسیته بالا (HDL) 32
اثر فعالیت ورزشی بر کلسترول پلاسما 34
آثارکوتاه مدت 34
آثار بلند مدت 35
عوامل موثر بر غلظت کلسترول بدن 36
موارد استعمال ویژه کلسترول 37
اثر فعالیت ورزشی بر تری اسیل گلیسرول های پلاسما 39
آثار کوتاه مدت 39
آثار بلند مدت 41
کلسترول 42
کنترل غلظت کلسترول داخل سلولی 42
کنترل سنتز کلسترول توسط کبد 43
آدیپونکتین: 44
انواع آدیپونکتین: 44
عملکرد آدیپونکتین و کبد: 45
آدیپونکتین و ورزش: 47
تحقیقات انجام شده در داخل کشور 49
تحقیقات انجام شده در خارج کشور 58
منابع