خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه رشد کلزا و فاکتورهای زراعی آن با فرمت docx در قالب 49 صفحه ورد
تعداد صفحات | 49 |
حجم | 2109/105 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
بیماری پوسیدگی اسکلروتینیایی ساقه1 مشکل اساس کلزا در بیشتر نواحی دنیاست اسکلروتینیا در شرایط آب و هوایی خنک و مرطوب مصادف با گل دهی کلزا بیشترین شدت را دارد دامنه میزبانی این قارچ وسیع بوده، میزبان های عمده آن عبارتند لوبیا، آفتابگردان و سویا می باشد(Hoitnik and Bochm;1999) بنابراین تناوب کلزا با این محصولات استقرار و توسعه سریع بیماری را در خاک باعث می شود
فهرست مطالب
بررسی فاکتورهای زراعی در رشد کلزا 17
1-1-2 اثر تاریخ کاشت بر رشد و نمو کلزا 17
1- 1- 1- 2تاثیر تاریخ کاشت بر روی خصوصیات مورفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد19
2- 1- 2 اثر تراکم در رشد کلزا 21
1-2- 1- 2 تاثیر تراکم در میزان عملکرد 26
3- 1- 2 اثر نیتروژن در رشد کلزا 27
1- 3- 1- 2 تاثیر در عملکرد دانه 29
2- 3- 1- 2 تاثیر بر خصوصیات فنولوژیک 30
3- 3- 1- 2 تاثیربر خصوصیات فیزیولوژیکی 30
2-2 تاثیر فاکتورهای زراعی بر میزان بیماری اسکلروتینیا 31
1-2- 2 تاثیر تاریخ کاشت بر بیماری اسکلروتینیا 31
2- 2-2 تاثیر تراکم بوته بر بیماری اسکلروتینیا 32
3- 2- 2 تاثیر کود نیتروژن بر بیماری اسکلروتینیا 35
3- 2 روابط بین شدت و وقوع بیماری 37
4-2 مدل های انتگرالی یا سطح زیر منحنی
منابع