خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه کلزا و اهمیت آن با فرمت docx در قالب 21 صفحه ورد
تعداد صفحات | 21 |
حجم | 54/332 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
تجربه های تاریخی نشان داده است که وابستگی به واردات مواد غذایی در بلند مدت یکی از مخاطره آمیزترین انواع وابستگی است. بخش عمده ای از درآمدهای ارزی کشور به جای سرمایه گذاری و تقویت بنیادهای اقتصادی و تامین امکانات زیربنایی کشور، صرف واردات مواد غذایی می شود (ملکوتی، 1379). بیش از 90 درصد مصرف روغن های خوراکی مصرفی کشور از طریق واردات تامین می گردد (زاهدی، 1383). از این نظر لزوم برنامه ریزی بلندمدت و منسجم، با هدف نیل به خودکفایی در تولید روغن خوراکی ضروری است.
فهرست مطالب
2-1 کلزا و اهمیت آن 9
2-2 سطح زیر کشت کلزا 10
2-3 تنش گرما 10
2-3 اثر تنش گرما آخر فصل بر عملکرد و اجزای عملکرد 11
2-4 اثر تنش گرما بر صفات مورفولوژیک 13
2-5 اثر تنش گرما بر صفات فیزیولوژیک 14
2-6 اثر تنش گرما آخر فصل بر کیفیت محصول 16
2-7 بُر 17
2-7-1 نقش بُر درگیاه 17
2-7-2 پیامدهای ناشی از کمبود بُر در گیاه 17
2-7-3 اهمیت بُر در کلزا 18
2-7-4 اثر بُر بر عملکرد و اجزای عملکرد 18
2-7-5 اثر بُر بر کیفیت محصول 19
منابع