خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه گلخانه و انواع آن با فرمت docx در قالب 35 صفحه ورد
تعداد صفحات | 35 |
حجم | 1034/789 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
هدف از احداث گلخانه ایجاد محیطی است که در آن بیشینه رشد با کمترین هزینه تأمین شود. بیشینه رشد مستلزم تأمین پارامترهای محیطی نظیر دما، رطوبت، نور و کنترل بیماری ها و آفات می باشد. با توجه به پدیده فتوسنتز و نیز استفاده گلخانه در فصول و مناطق سردسیر، شدت تابش نور از اهمیت بالایی برخوردار است. وجود نور کافی و همچنین گرمای تولید شده به واسطه اثر گلخانه ای شرایط مطلوب را برای پدیده فتوسنتز ایجاد می نماید. اهمیت این موضوع در مناطقی که شدت تابش نور با زاویه پایین و مدت کوتاه رخ می دهد بیشتر می باشد. به همین جهت دو پارامتر اصلی گلخانه یعنی زاویه سقف و همچنین جهت قرارگیری گلخانه برای دستیابی به بیشینه نور داخل گلخانه وابسته است، لذا جهت قرارگیری گلخانه برای مناطق پایین-تر از 40 درجه شمالی می باید در امتداد شمالی جنوبی قرار گیرد که این نکته شامل گلخانه های کشور ما نیز می گردد (صادقی و فرقانی، 1382).
فهرست مطالب
2-1- مقدمه 9
2-2-گلخانه 9
2-2-1- انواع گلخانه 9
2-2-1-1- نوع تولید 10
2-2-1-2- نوع کشت 10
2-2-1-2-1- گلخانه های خاکی 10
2-2-1-2-2- گلخانه های هیدروپونیک 11
2-2-1-2-2-1- سامانه های هیدروپونیک مایع 13
2-2-1-2-2-2- سامانه های دانه بندی شده یا خاک دانه دار 13
2-2-1-2-2-3- سامانه های هیدروپونیک باز 14
2-2-1-2-2-4- سامانه های هیدروپونیک بسته-چرخشی 14
2-2-1-2-2-5- مزایای سامانه های هیدروپونیک 14
2-2-1-2-2-6- معایب سامانه های هیدروپونیک 15
2-2-1-3- جنس سازه 16
2-2-1-3-1- گلخانه های چوبی 16
2-2-1-3-2- گلخانه های نیمه فلزی 17
2-2-1-3-3- گلخانه های فلزی یا مدرن 17
2-2-1-4- دهانه 17
2-2-1-4-2- گلخانه های مجزا 17
2-2-1-4-3- گلخانه های دوقلو 18
2-2-1-4-4- گلخانه های به هم پیوسته 18
2-2-2- مزایای کشت گلخانه ای 19
2-3- خیار 20
2-3-1- ازدیاد خیار 21
2-3-2- شرایط محیطی رشد خیار 21
2-3-3- برداشت و نگهداری خیار 22
2-4- گوجه فرنگی 23
2-4-1- ارقام گوجه فرنگی 23
2-4-2- شرایط محیطی رشد گوجه فرنگی 24
2-4-3- برداشت و نگهداری گوجه فرنگی 25
2-5- توت فرنگی 25
2-5-1- ارقام توت فرنگی 25
2-5-2- ازدیاد توت فرنگی 26
2-5-3- شرایط محیط و خاک رشد توت فرنگی 27
2-5-4- برداشت و نگهداری توت فرنگی 28
2-6- انرژی 29
2-6-1- شاخص های انرژی 29
2-6-1-1- نسبت انرژی 30
2-6-1-2- بازده خالص انرژی 30
2-6-1-3- بهره وری انرژی 31
2-6-2- شدت انرژی 31
2-7- مروری بر تحقیقات انجام شده 32
2-7-1- مروری بر پژوهش های کاربردی محصولات گلخانه ای در ایران 32
2-7-2- مروری بر پژهش های کاربردی محصولات گلخانه ای در سایر کشورها 36
منابع